Telers met een passie voor de natuur - Marie Poppies

Onze telers

image

Potter in the garden

In haar duurzame bloemenboerderij in Beersel biedt Dorothée onder andere een grote hoeveelheid prachtige dahlia's aan in heldere en gevarieerde kleuren. Als een echte goochelaar tovert deze geëngageerde teeltster bloemen met talent en beleeft al onze projecten met enthousiasme!

image

Blomaljos

Als je Yvonne ontmoet, zul je snel merken dat ze een zonnestraaltje in je leven is. Zij heeft een jeugdige energie die ze investeert in transitieprojecten en kweekt originele gecertificeerde biologische bloemen in Herne in het Pajottenland. De plek is prachtig, de sfeer vredig en de bloemen zo mooi.

image

Bio Brussel

Jean-Pierre is bekend in de wereld van biologische tuinbouwers. Hij teelt heerlijke biologische groenten en prachtige sierbloemen in Sint-Pieters-Leeuw. Trouw aan zijn ecologisch en economisch engagement, biedt hij onze bloemisten zeer mooie stelen in grote hoeveelheden tegen een zeer betaalbare prijs. Een aanrader!

image

Cycle farm fleurs

Pascale is een echte natuurliefhebster en beoefent in haar veld in Linkebeek een landbouw die de bodem en de biodiversiteit respecteert.  Ze biedt onze bloemisten een veelheid aan uitzonderlijke bloemen en een scala aan bloemen gedroogd met liefde, de ene al mooier dan de andere.

image

De Kleur van hier en nu

In het pittoreske veld in Sint-Martens-Bodegem kweekt Katarine biologische bloemen in volle grond voor een verminderde ecologische voetafdruk. In het hart van haar oase van rust en biodiversiteit, is deze nauwgezette teeltster gepassioneerd betrokken bij haar werk en biedt een altijd uitmuntende kwaliteit. 

image

Ogust

In hun veld in Tervuren cultiveren Lieve en Dirk op authentieke wijze een zeer gevarieerd en kleurrijk assortiment biologische bloemen zonder chemische bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur. De specialiteit van Lieve en Dirk? Pioenrozen, in alle kleuren en geuren. 

image

Otium

Op een paar kilometer van Brussel bieden Elke en Jan hun allereerste milieuvriendelijke bloemen aan in hun prachtige veld van één hectare. Naast fruit en noten groeien er ook nog weelderige sierbloemen. 

Word lid van de Marie Poppies community van telers!

Neem contact met ons op
 

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen