Onze waarden - Marie Poppies

De start van het project

Dit is het verhaal van twee jonge vrouwen, optimistisch en enthousiast, die geconfronteerd met de ecologische urgentie besloten om de schoonheid van bloemen anders te beleven.  

Marie is gepassioneerd door bloemen, maar beseft stilaan dat de teelt ervan een verschrikkelijke impact heeft op het milieu. In het najaar van 2019 besloot ze haar laarzen aan te trekken en op zoek te gaan naar kleine, ecologisch verantwoorde Belgische producties en een alternatief te vinden. Het bedrijf Marie Poppies was geboren.

Het was in februari 2020 dat Valentine, ook gepassioneerde boeketliefhebber, mee instapte in het avontuur! Haar drijfveer? Onze geliefden gelukkig maken terwijl we onze aarde blijven beschermen. 

Samen bieden ze nu boeketten van seizoensbloemen aan die op een ecologisch verantwoorde manier geteeld en aan huis geleverd worden, om bloemen op een duurzame manier in uw leven te brengen.

image

 Onze waarden

1 - Kwaliteit

Wij garanderen u een onberispelijke service, van de selectie van onze bloemen tot de handbezorging van uw boeket.

2 - Bereikbaarheid

We willen gewoon dat iedereen kan genieten van de schoonheid van de bloemen met respect voor het milieu. Wij leveren dus overal in België, van het kleinste gehucht tot het centrum van Brussel.

3 - Duurzaamheid

Onze bloemen zijn ecologisch verantwoord, dus geteeld zonder pesticiden, zonder verwarming of verlichting en met beperkt afval. In de logica van korte-keten zijn onze bloemen ook 100% van Belgisch bodem.

4 - Innovatie

Gedreven door een constante wens om te innoveren, ontwikkelen we elke dag nieuwe oplossingen en alternatieven om de bloemenmarkt te ontwikkelen zodat u kan genieten van hun schoonheid en heerlijke geur.

image

Onze missie

Bij Marie Poppies staan we voor vernieuwing ! We engageren ons in het bevorderen en ondersteunen van ecologisch verantwoorde tuinbouw om telers in staat te stellen hun brood te verdienen met hun productie. We maken ecologisch verantwoorde bloemen meer toegankelijk door een zorgvuldige selectie van partners en onberispelijke levering in heel België.  

Ons team

Marie

Marie is vriendelijk en enthousiast en houdt van de meest onhaalbare uitdagingen, waardoor ze uiteindelijk steeds verder gaat.

Valentine

Volhardend en met een glimlach op haar gezicht, is Valentine dynamisch in alles wat ze doet en geeft ze 100% voor dit project waarin ze gelooft.
 

Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen