Telers en bloemisten gepassioneerd door de natuur - Marie Poppies aller au contenu

Onze telers

image

Bio Brussel

Jean-Pierre is bekend in de wereld van biologische tuinbouwers. Hij teelt heerlijke biologische groenten en prachtige sierbloemen in Sint-Pieters-Leeuw. Trouw aan zijn ecologisch en economisch engagement, biedt hij onze bloemisten zeer mooie stelen in grote hoeveelheden tegen een zeer betaalbare prijs. Een aanrader!

image

Cycle farm fleurs

Pascale is een echte natuurliefhebster en beoefent in haar veld in Linkebeek een landbouw die de bodem en de biodiversiteit respecteert.  Ze biedt onze bloemisten een veelheid aan uitzonderlijke bloemen en een scala aan bloemen gedroogd met liefde, de ene al mooier dan de andere.

image

De Kleur van hier en nu

In het pittoreske veld in Sint-Martens-Bodegem kweekt Katarine biologische bloemen in volle grond voor een verminderde ecologische voetafdruk. In het hart van haar oase van rust en biodiversiteit, is deze nauwgezette teeltster gepassioneerd betrokken bij haar werk en biedt een altijd uitmuntende kwaliteit. 

image

Duizenblad

Als één van onze eerste teelsters adviseert Yo ons al sinds het begin van ons project met passie en enthousiasme. Op het prachtige veld met seizoensbloemen in Ternat biedt ze een veelheid aan gecertificeerde biologische producten, waaronder sierbloemen en kwaliteitsvol groensel.

image

Ogust

In hun veld in Tervuren cultiveren Lieve en Dirk op authentieke wijze een zeer gevarieerd en kleurrijk assortiment biologische bloemen zonder chemische bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur. De specialiteit van Lieve en Dirk? Pioenrozen, in alle kleuren en geuren. 

image

Otium

Op een paar kilometer van Brussel bieden Elke en Jan hun allereerste milieuvriendelijke bloemen aan in hun prachtige veld van één hectare. Naast fruit en noten groeien er ook nog weelderige sierbloemen. 

image

Paulette a des fleurs

Het is in Rêves, in de provincie Henegouwen, dat Pauline meer dan veertig verschillende soorten bloemen kweekt.  De prachtige kleurrijke velden en het wijze advies van deze voormalige bloemiste zijn zeker een bezoekje waard!

image

Potter in the garden

In haar duurzame bloemenboerderij in Beersel biedt Dorothée onder andere een grote hoeveelheid prachtige dahlia's aan in heldere en gevarieerde kleuren. Als een echte goochelaar tovert deze geëngageerde teeltster bloemen met talent en beleeft al onze projecten met enthousiasme!

Word lid van de Marie Poppies community van telers!

Neem contact met ons op

Onze bloemisten 

image

Ateljeeke

Verliefd op de natuur, biedt Marine aan de klanten van Marie Poppies prachtige creaties aan, die rijk zijn aan kleuren en lichtheid. Het zijn echte meesterwerken, waarmee je jezelf een plezier kan doen.

image

Fleurd’Ô

Anne-France neemt je mee in haar wondere wereld met haar creaties vol zachtheid en liefde. Unieke boektten die op elegante wijze de passie van deze getalenteerde bloemist voor haar vak weerspiegelen. 

image

For me ?

Bloemenontwerpster Lari creëert prachtige boeketten, gedreven door haar elektrische energie en groeiend respect voor de natuur. Een warme persoonlijkheid voor composities gevuld met liefde. 

image

Simone ses fleurs

Met bloemen geteeld in onze streken, een verantwoordelijke aanpak, een brandende passie alsook veel ideeën en glimlachen in hoeveelheid, past Hélène perfect in de waarden van Marie Poppies. Haar unieke bloemencreaties volgen de seizoenen om uw huis duurzame te decoreren.

image

Versus

Vol enthousiasme en met respect voor het milieu, vormen Elléa en Daphné een ongewoon creatief duo. Ze creëren samen sculpturaal meesterwerk, dat zich openbaart in creaties vol authenticiteit en harmonie.

 

Wilt u milieuvriendelijke bloemen kopen?

U bent bloemist en wilt uw klanten bloemen aanbieden met respect voor het milieu? Bezoek onze e-shop en ontdek een selectie duurzame en seizoensgebonden bloemen uit een netwerk van 13 getalenteerde Belgische telers.

 

Ce site utilise des cookies. En acceptant les cookies vous pourrez bénéficier d’une expérience de navigation optimale.

personaliser