Onze engagementen - Marie Poppies
image

Bloemen made in Belgium, gekweekt op een boogscheut van uw huis

Bij Marie Poppies werken we uitsluitend met Belgische telers en lokale bloemisten die geselecteerd zijn op hun knowhow, hun creatieve kwaliteiten en hun geografische ligging. Waarom is dit laatste punt essentieel? Naast het stimuleren van de lokale economie, garanderen we u ook extra verse en seizoensgebonden boeketten. Wij steunen ook de tuinbouwsector door u boeketten tegen de juiste prijs aan te bieden en door alle expertise in ecologische en Belgische bloemen te bundelen. Onze boeketten worden dan ook op een eerlijke manier aangeboden aan burgers die, terwijl ze genieten van een mooie samenstelling, de Belgische economie steunen en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Onze prioriteit? Het milieu koesteren en jullie opfleuren

Bloemen uit onze streek en 100% ecologisch... wij zeggen JA!

Wist u dat een boeket van 10 geïmporteerde rozen dezelfde koolstofvoetafdruk heeft als een stoel op een vlucht Parijs-Londen? De traditionele bloementeelt breekt niet alleen het ritme van de seizoenen, maar leidt ook tot een aanzienlijk overconsumptie van energie.

Hoewel bij de biologische productie geen pesticiden gebruikt worden en echt wordt gestreefd naar duurzaamheid, worden verwarmde serres niet uitgesloten, wat de koolstofrekening doet stijgen. 

Een oplossing? Ecologisch verantwoorde productie. Bij Marie Poppies engageren we ons om u ecologisch verantwoorde boeketten aan te bieden die 3 essentiële pijlers respecteren: bloemen gekweekt zonder verwarming, verlichting en zonder pesticiden met beperkt afval.

image
 

Ce site utilise des cookies. En acceptant les cookies vous pourrez bénéficier d’une expérience de navigation optimale.

Personnaliser